Başkan Girgin güven tazeledi

İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin olağan kongresi, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede, mevcut Başkan Ali Rıza Girgin, yeniden Başkanlık görevine seçildi.

Yayınlama: 18.11.2018
847
A+
A-

Gerçekleştirilen kongreye dernek, oda ve kooperatif başkanlarının yanı sıra, İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ortakları katıldı.

 

7 YILI HİZMET VE SEVGİ İÇİNDE GEÇİRDİK






Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan heyeti seçildi. Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından bir konuşma yapan Başkan Ali Rıza Girgin ise, daha büyük görev ve hizmetler için tekrar aday olduklarını belirterek, “Başarılı olduğumuzu sizlerin gözlerindeki ışıltıdan anlıyorum. Geride kalan 7 yılımızı hizmet ve sevgi içinde geçirdik. Biz çıktığımız yolda başımız dik, alnımız açık, içimiz rahat bir şekilde yine sizlerden destek istiyoruz. Genel kurulumuzun kooperatifimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından tek listeyle seçime gidildi. Seçim sonucunda Girgin, üçüncü kez İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına seçildi. Ali Rıza Girgin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu asil üyeliklerine ise, Alpaslan Çakır, Tuncay Kurt ve Mesut Öksüzoğlu’ndan seçildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş