İNEGÖL OTOGARI’NDA BİLETLER ŞİMDİDEN TÜKENDİ

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ve geçtiğimiz hafta okulların kapanması nedeniyle İnegöl Terminali’nde 25 Temmuz’a kadar bilet kalmadı. Firmalar İnegöl için yoğunluğa göre ek seferler çıkartmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Yayınlama: 16.06.2017
1.181
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilet yazıhane çalışanı Sinan Erdem, “Yaz sezonunun açılması, okulların kapanması hem de bugünlerde bayram arifesini yaşadığımız için şuan için ilave ek seferlerde dahil hiçbir otobüste yer yok. Otobüslerin hepsi doldu. İlave ek sefer açılırsa oda çok nadir denk gelir vatandaşlar oradan yer bulabilir. Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, özellikle Akdeniz Bölgesi ve tatil yörelerinde çok ciddi yoğunluk yaşıyoruz. İlave seferler açıyoruz. Şuanda halkımızın taleplerini ve isteklerini karşılayacak çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

 

Yoğunluğum bayram sonrası da devam edebileceğini belirten Erdem, “Bütün terminal esnafı bu yoğunlukta çalışıyor. İstanbul hattı veya diğer hatlarda çalışan tüm esnafımız şuanda hızlı bir tempo ile çalışmakta. Bayramdan sonrada yoğunluk devam edecek.Bizim yoğunluğumuz 25 Temmuz’a kadar devam ediyor. Bu gidişlerin dönüşleri olacak, bayram sonu yoğunluğu derken bir ay yoğun bir süreç yaşayacağız” ifadelerini kullandı.






 

Önceki haftalarda garajda müşteri olmadığını belirten Erdem, “Okullar kapanmadan önce  geçtiğimiz hafta İnegöl Terminali tamamen hayalet gibiydi. Hiçbir esnaf iş yapamıyordu, müşteri gelmiyordu. Okulların kapanması ile beraber adeta bir patlama oldu. Birde üstüne bayram yoğunluğu ilavesi eklenince şuan talep karşılamakta zorluk çekiyoruz” dedi.

 

İnternet üzerinden seferlerin takip edilmesi gerektiğini söyleyen Erdem, “Vatandaşlarımız tüm firmaların ilave seferlerini internet aracılığı ile takip edecekler. İlave seferler açarak yine yoğunluğa göre ilave açılmaya çalışılıyor. Onun haricinde guruplar şeklinde yolculuk olursa garaj esnafımız bu talebe karşılık verir” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş