İnegöl’de 120 polisle dev uyuşturucu operasyonu

Yenice ve Sinanbey mahallelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen şahısların ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yayınlama: 06.10.2021
3.653
A+
A-

Alınan bilgilere göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, toplam 120 polisin görev alması ile uyuşturucu madde ticaretinin yapıldığı iddiası ile Yenice ve Sinanbey Mahallelerinde 9 ayrı ikamet ve sokağa eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda Serdal T., Ahmet K., Nazlı K., Olgun Ç., Emirhan B. ve Çağla U. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 18 gr sentetik kannobinoid (bonzai) maddesi, 37 gr metamfetamin maddesi, 22 gr esrar maddesi, 115 adet sentetik ecza (Lyrica) hap, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 5 bin 400 lira para, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatız tabanca, 1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 34 adet tabanca fişeği, 6 av tüfeği fişeği, 30 kuru sıkı tabanca fişeği ele geçirildi.






Yakalanan şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Ruhsatsız Silah bulundurmak suçlarından işlem yapıldı.

Konu ile ilgili tahkikat sürüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş