İnegöl’de 61 bin 395 öğrenci yaz tatiline giriş yaptı

Yayınlama: 20.06.2024
46
A+
A-

İnegöl’de 61 bin 395 öğrenci, karne almanın verdiği heyecanla yaz tatiline giriş yaptı. İlçedeki eğitim kurumlarında öğrenim gören bu gençler,  dinlenme ve keyif dolu bir yaz mevsimi geçirmeyi planlıyorlar.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve mesleki eğitim veren MASEM olmak üzere çeşitli düzeylerde eğitim alan öğrenciler, yıl boyunca özveriyle çalışarak başarı elde ettiler. Sınıf içi dersler arasında denge kurarak öğrenimlerine devam eden öğrenciler, karne almanın mutluluğunu yaşadılar.

İlçe genelindeki eğitim kurumlarında toplam 61 bin 395 öğrenci bulunuyor. Bu öğrenciler arasında okul öncesi düzeyinde 5 bin 948, ilkokul seviyesinde 22 bin 372, ortaokul düzeyinde 15 bin 274, lise seviyesinde 14 bin 727 ve mesleki eğitimde 3 bin 74 öğrenci bulunuyor. Her bir öğrenci, karnesini alarak yaz tatiline girmenin sevincini yaşadı.






Yaz tatili boyunca öğrenciler, dinlenme fırsatı bulacakları gibi aynı zamanda kendilerini geliştirebilecekleri etkinliklere de katılacaklar. Kitap okuma, spor, sanat etkinlikleri gibi farklı aktivitelerle tatilin tadını çıkarmayı planlayan öğrenciler, aynı zamanda aileleriyle vakit geçirme imkanı bulacaklar.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş