İnegöl’de aday adayları arasında yaşanan SMS yarışı vatandaşları bezdirdi

Yayınlama: 06.01.2024
240
A+
A-

İnegöl’de 2024 yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkan Aday Adayları arasında yaşanan SMS yarışı, şehirdeki cep telefonu kullanıcılarını adeta bıkkınlığa sürükledi. Sürekli olarak gelen mesajlar, vatandaşların tepkisini çekerken, sosyal medyada da konu gündem oldu.

İlçede birçok cep telefonu kullanıcısı, gün içerisinde aday adayları tarafından sürekli olarak gönderilen mesajlardan rahatsızlık duyuyor. Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte, aday adaylarının vatandaşlara ulaşmak için tercih ettiği SMS yolu, zamanla bıkkınlık yaratmaya başladı.

Sosyal medya platformlarında konuyla ilgili yapılan paylaşımlarda, vatandaşlar mesaj bombardımanından şikayet ediyor. Birçok kullanıcı, gelen mesajların artık sadece rahatsız edici bir hal aldığını ifade ederek, bu durumun seçim sürecine olumsuz bir etki yarattığını dile getiriyor.






İnegöl’de yaşayanların birçoğu, gelen mesajların içeriğinin benzer olduğunu ve sürekli tekrarlandığını belirtiyor. Aday adaylarının seçmenlere ulaşma çabalarının, aşırıya kaçarak olumsuz bir izlenim bıraktığı vurgulanıyor.

Özellikle iş saatlerinde ve özel anlarda kesinti yaratan bu durum, İnegöl halkının gündeminde önemli bir yer tutuyor. SMS yarışının aday belirleme sürecindeki diğer gelişmelerle birlikte nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. İnegöl’de yaşanan bu SMS bombardımanının, aday adaylarına olan güveni nasıl etkileyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş