İnegöl’de bir dernek daha kuruldu; ‘İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği’

Birçok derneği bünyesinde bulunduran ilçemizde bir dernek daha faaliyete başladı. Sabri Yalın kurucu başkanlığındaki İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği, resmi olarak kurulum aşamasını tamamladı.

Yayınlama: 15.12.2021
1.181
A+
A-

Konuya ilişkin kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği Kurucu Başkanı Sabri Yalın, şu ifadeleri kullandı:

 

“İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği resmen kurulmuştur. Tüzük hazırlığında Cihat Şengün, Dernekler Masasına tesliminde de Müfide Karaduman büyük gayret gösterdiler. Her ikisine de çok teşekkürler. Daha önce belirlendiği için görev dağılımı ile ilgili ayrıca bir toplantıya gerek yoktur. Dernek genel konuları hakkında ortaya atılacak görüşlerin değerlendirilmesi için Yönetim Kurulu her ayın ikinci haftasında periyodik olarak toplanacaktır. Tüm yazışma ve işlemler diğer STK’larda olduğu gibi Genel Sekreter Ayşe Ortakçı ve Demir İncebay tarafından yürütülecektir. Derneğin adresi daha önce mal sahibinin onayı ve Genel Kurul Kararına göre Malî Skr. Kemal Aygen’in ofisidir. Genel Kurul kararına göre; Platform üyelerinden kim isterse başvurduğu takdirde üye olabilecek. Ancak yeni üyelerin başvurusu için en az iki platform üyesinin referansı istenecek, yönetim kurulu onayından sonra üyeliği kabul edilebilecektir. Dernek toplam üye sayısı 60’ı geçmeyecektir”






 

DERNEK YÖNETİMİ

Sabri Yalın başkanlığındaki İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği yönetiminde şu isimler yer aldı: Remzi Yiğit Başkan Yardımcısı, Müfide Karaduman Başkan Yardımcısı, Cihat Şengün Başkan Yardımcısı, Ayşe Ortakçı Genel Sekreter, Demir İncebay Sekreter Yardımcısı, Kemal Aygen Mali Sekreter, Nuran Temiz, İlknur Akıncı, Mehmet Çuhadar ve Şükrü Kelebek.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş