İnegöl’de damada süpürge takıp oynattılar

Yayınlama: 10.09.2024
739
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Kıran Mahallesi’nde hafta sonu gerçekleştirilen düğün, farklı görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Damada temizlik süpürgesi asılırken, bu halde çiftetelli oynatıldı. Öte yandan bazı misafirler ise köy meydanındaki suya batırıldı.

İnegöl’e bağlı kırsal Kıran Mahallesi’nde hafta sonu düzenlenen cemiyet ile Mustafa Akman ve Nergiz Erten dünya evine girdi. Çiftin düğününde yaşananlar ise güne damga vurdu.

Kıran’da kameralar yansıyan görüntülerde, damat Mustafa Akman’a arkadaşları tarafından temizlik süpürgesi hediye edildi. Arkadaşlarının hediyesini farklı yapan ise temizlik süpürgesini damadın boynuna asmaları oldu.






O halde düğünde çiftetelli oynayan damat Mustafa Akman, farklı görüntülerin oluşmasına neden oldu. Öte yandan düğünde farklı etkinliklere de yer verildi. Mahalleye gelen bazı misafirler de köy adetleri öne sürülerek suya batırıldı. Bu sırada düğünü takip etmek için Kıran’da bulunan bir gazeteci de gençler tarafından suya batırılmak istenirken, gençler 400 lira karşılığında bu eyleminden vazgeçti.

Kıran Mahallesi’ndeki bu renkli ve alışılmadık düğün, yerel geleneklerin ve eğlencenin birleştiği bir atmosfer sunarak hafızalarda yer etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş