İnegöl’de ‘düzensiz parklanma’ çilesi sürüyor

Yayınlama: 15.03.2024
111
A+
A-

İnegöl’de gelişi güzel trafik şeridine park etme alışkanlığı devam ediyor. Daha önce Nuri Doğrul Caddesinde sıkça görüşen bu durum, Atatürk Bulvarı’nda da görülmeye başladı. Öte yandan konu ile ilgili herhangi bir önlem alınmaması için dikkatlerden kaçmadı.

İnegöl’de Nuri Doğrul Caddesi’nde yaşanan çift sıra trafik parklanması, Atatürk Bulvarı’nda görülmeye başladı. Bulvarda bazı noktalarda trafiğin tek şeride düşmesi ise bu tip parklanmalardan dolayı kaynaklanıyor.

Vatandaşların gelişigüzel araçlarını park edip bölgeden uzaklaşması, diğer vatandaşların da tepkisin neden oluyor. Özellikle geçtiğimiz gün iftar saati gibi yoğun zaman dilimlerinde bu tür durumların yaşanması, vatandaşları tedirgin ediyor.






Trafikte düzensiz parklanma, sadece trafiği tıkayarak zaman kaybına neden olmakla kalmayıp, aynı zamanda güvenliği de tehlikeye atıyor. Geçtiğimiz gün Atatürk Bulvarında duyarsız vatandaşların araçlarını gelişi güzel park etmesine çevredeki vatandaşlar da tepki gösterdi.

Birçok sürücü ise durumdan rahatsız bir şekilde kornaya basarak bölgeden uzaklaştı.

Ayrıca, bu tür parklanmaların ambulans ve itfaiye gibi acil durum araçlarının geçişlerini de engelleyebileceği konusu da üzerinde durulması gereken bir nokta olarak görülüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş