İnegöl’de kaçak içki operasyonu

Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yılbaşı öncesi kaçak alkol operasyonu yapıldı. Yapılan operasyonda İnegöl, Osmangazi ve Kestel’de çok sayıda kaçak içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Yayınlama: 26.12.2019
910
A+
A-

Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından İnegöl, Osmangazi ve Kestel ilçelerinde yılbaşı öncesi alınan tedbirler kapsamında kaçak içki operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 3 işyeri, 6 ev ve 3 araçta eş zamanlı aramalar neticesinde; 1Adet izinsiz alkol imalatında kullanılan işyeri, 84 litre kaçak içki, 1 Ton Fermente Alkol, 150 litre alkol yapımında kullanılan sirke, 1 Adet Elektrikli damıtma cihazı,1 Adet alkolmetre, 8 Adet Damıtma bidonu 750  Litrelik, 1Adet Kaynatma kazanı 50 litrelik, 1 Adet Gaz ocağı, 2 şişe anason, 2 Kg. karbon,  96 Adet çeşitli ebatta boş şişe, 1Adet Kurusıkı Tabanca ve aynı tabancaya ait fişek  ve çok miktarda uygunsuz etiketli ürün ele geçirildi.

 

Operasyonun ardından kaçak içki imalatı ile irtibatlı olan O.U.B,  R.E., M.M.,A.K., M.K. ve R.M. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştır.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş