İnegöl’de konuşan Mustafa Bozbey; ‘İnegöl artık gülümsemek istiyor’

Yayınlama: 12.01.2024
133
A+
A-

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bozbey, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “İnegöl artık gülümsemek istiyor. 31 Mart’tan sonra bunları İnegöl’de sorun olmaktan çıkartacağız” dedi.

Çarşı merkezinde ziyaretlerine başlayan Bozbey, burada hem esnaflarla hem de vatandaşlarla kısa süreli sohbetlerde bulundu.

Daha sonra kandil programı için Sani Konukoğlu Camii’ne geçen Bozbey, burada kandil programının hemen ardından CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin ve yöneticiler ile birlikte vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.






Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Bozbey, şu ifadeleri kullandı:

“İnegöl’ümüzde yaşayan vatandaşlarımız, sosyal alanlara, kültürel etkinliklere, parklara, bahçelere ulaşmak istiyor. İlçemizin spor kulüplerine gereken değer verilsin, toplu taşımayı konforlu şekilde kullanabilsin, kaldırımlarında mutlu şekilde yürüyebilsin istiyor. Ortak akıl ile gerçekleştirilmiş kentsel dönüşüm projeleri ile güvenli bir ilçede yaşamak ve en önemlisi temiz bir havada nefes almak istiyorlar. İnegöl artık gülümsemek istiyor. 31 Mart’tan sonra bunları İnegöl’de sorun olmaktan çıkartacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş