İnegöl’de magandanın yaptığı tepkilere neden oldu

Yayınlama: 05.03.2024
173
A+
A-

Sinanbey Mahallesi 1. Mesudiye Sokak üzerinde meydana gelen olayda, henüz ismi bilinmeyen kişi yolda yürürken gelişi güzel eline aldığı bir delici alet ile sokak üzerinde park halindeki otomobilin tekerini deldi.

Alınan bilgilere göre olay, Sinanbey Mahallesi 1. Mesudiye Sokak üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde sokakta yürüyen iki şahıstan birisi, eline aldığı delici alet ile Hüseyin Geçgel isimli vatandaşa ait olan 16 RC 875 plakalı otomobilin lastiğini deldi. Bu anlar ise bölgedeki bir güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Yaşanan hadisenin ardından sabah saatlerinde aracının lastiğinin patlak olduğunu tespit eden otomobil sahibi Hüseyin Geçgel, daha sonra lastik üzerinde yaptığı incelemede lastiğin normal bir şekilde havasının inmediği, delici alet ile delindiğini düşünerek çevredeki bir güvenlik kamerasını incelemek istedi.






Bu sırada kamera karşısına geçen Geçgel, lastiğin bir şahıs tarafından delindiğini fark edince durumu Emniyet Ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Emniyet Ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş