İnegöl’de o zincir market şubesine ceza kesildi

Yayınlama: 01.01.2024
1.122
A+
A-

İnegöl’de kasa-etiket fiyat farklılıkları nedeniyle vatandaşlar tepki göstermeye devam ediyor. Bazı market zinciri şubeleri, ‘Henüz etiketleri değiştirmedik’ ya da ‘Etiketleri değiştirmeyi unuttuk’ gibi bahanelerle karşılık verseler de, vatandaşlar artık bu ifadeleri ciddiye almıyor.

Bugün yaşanan son olay, Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Bir markette tespit edilen kasa-etiket fiyat farkını fark eden İbrahim Yarış isimli vatandaş, durumu hemen İnegöl Belediyesi Zabıta Ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen Zabıta Ekipleri, söz konusu zincir market şubesine cezai işlem uygulayarak vatandaşın haklarını koruma adına önemli bir adım attı.






İbrahim Yarış, yaşanan olaya ilişkin duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Süleymaniye Mahallesi’nde Şok’a gittik, şok olduk. Sonra Zabıta Ekiplerine haber verdik. Herkes hakkını arasın. Etiket yok. Değiştirmedik diyorlar bir de utanmadan”

İnegöl Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların bu tür durumlar karşısında duyarlılıklarını sürdürmeleri ve haklarını aramaları için önemli bir destek sağlıyor. Bu olay, etiket fiyat farklarının önlenmesi adına yapılan denetimlerin etkin bir sonucu olarak kayda geçti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş