İnegöl’de siyasi hareketliliğe ramak kaldı…

Yayınlama: 08.01.2024
120
A+
A-

İnegöl’de seçim atmosferi, Belediye Başkan Adaylarının henüz belirlenmemesi sebebiyle son yılların en sessiz dönemine girdi. Şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmamış olması, seçim çalışmalarının başlamasını da geciktiriyor.

AK Parti, İnegöl’deki en güçlü siyasi parti olmasına rağmen, adayını henüz kamuoyuyla paylaşmadı. Ancak kulislere yansıyan bilgilere göre, mevcut Belediye Başkanı Alper Taban’ın en güçlü aday olduğu belirtiliyor.

Saadet Partisi’nde ise aday belli olmuş durumda ancak resmi açıklama yapılmadı. Saadet Partisi’nin adayı olarak Hasan Eroğlu’nun belirlendiği bilgisi elde edilirken, resmi açıklamanın yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.






Saadet Partisi’nin yereldeki diğer partilerle ittifak görüşmeleri ise neticeye ulaşmadı. Hasan Eroğlu’nun muhalefetin adayı olması için yapılan görüşmeler, diğer partilerin seçimlere tek girme kararı nedeni ile noktaladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise belirli bir isim üzerinde karar kılınmış değil. Birçok ismin gündemde olduğu ancak net bir kararın henüz alınamadığı öğrenildi. Aday belirleme sürecinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş