İnegöl’de trafolar konuşuyor

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) toplumsal sorunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla “Trafolar Konuşuyor” projesini hayata geçirdi. Toplumsal sorunlara dikkat çekmek amacıyla kadına şiddet, trafik kuralları, madde bağımlılığı, kan bağışı gibi konulardaki sosyal mesajlar trafolar aracılığıyla verilecek. İnegöl’de de çalışması başlatılan proje kapsamında ‘Kan ver hayat ver’ konulu çalışma gerçekleştirildi.

Yayınlama: 15.02.2018
616
A+
A-

Geçtiğimiz gün projenin hayata geçirileceği Atatürk Bulvarı üzerindeki trafoda devam eden çalışmaları Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya YÜCE ve UEDAŞ İnegöl yetkilileri ile Türk Kızılay’ı yetkilileri inceledi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya YÜCE, “Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinin tamamında  30 tane trafoyu sanatla buluşturacağız. Trafolar şehrin merkezlerinde, çok göze çarpan bölgelerde atıl bir şekilde duruyordu. Biz bu trafoları sosyal sorumluluk mesajları ile süsleyerek mesajlar vermek istedik. Özellikle toplumun kanayan yarası olan konuları seçtik. Bunların başında kadına şiddet,Kızılay,emniyet kemeri ve engelli kardeşlerimize destek gibi konular var. Bu projeden sonra 30 trafoda sosyal mesajlarımız yer alacak. Grafiti sanatı ile buluşturuyoruz. Sanatçı arkadaşlar çiziyor. Çok renkli, hayat veren mesajlarımız var. Ulusal çapta da önem gören bir proje oldu. İnşallah İnegöl’de kini bu akşam bitirmiş olacağız. Kızılay ile birlikte ‘kan ver hayat ver’  konusu ile yapıyoruz.  İnegöl’de 1 tane olacak. İnegöl’de ki sosyal sorumluluk projelerini önemsiyoruz.  Geçtiğimiz aylarda şehrin ışıkları sergisini açtık, önümüzde ki ay bir kütüphane kurmayı düşünüyoruz.  Bütün UEDAŞ’ın projelerinde İnegöl’ün ayrı, kısmet olursa daha çok hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.






 

İNEGÖL İYİ KAN VERİYOR

Daha sonra konuşan Kızılay Güney Marmara Kan Merkezi Müdürü Doktor Günay Çakır  ,” Sosyal sorumluluk projesi adı altında, UEDAŞ ile Türk Kızılayı arasında trafoları insanlarımızı kan bağışına özendirmek adına sanat çalışması yapıyoruz. Amacımız insanların dikkatini çekmek ve duyarlı hale getirmek ve onları düzenli olarak kan bağışı yaptırabilmek. İnegöl iyi ilçelerimizden biri. İyi kan kalıyoruz İnegöl’den. Yıllardır gide gele alıştırdık vatandaşları. Böyle olunca 3 ayda bir düzenli geliyoruz. Bu arada okullara, derneklere sık sık gidiyoruz. İnegöl’ün bağışından çok memnunuz. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Ne zaman lazım olacağı belli olmayan bir ürün” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş