İnegöl’de ‘üst geçit fobisi’ sürüyor

İnegöl’de üst geçitlerin bulunduğu alanlarda kara yolundan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar kazalara karışırken, Alanyurt yolu Naire Çikayeva Anadolu Lisesi mevkiinde üst geçidin öğrenciler tarafından kullanılmaması tedirginlik yaratıyor.

Yayınlama: 08.12.2021
621
A+
A-

İnegöl’de geçtiğimiz yıllarda üst geçidi kullanmayarak kara yolundan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar kazaya neden olurken, bu kazalarda hayatını kaybeden vatandaşlar da olmuştu.

 

Geçtiğimiz günlerde Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğrencilerinin sıkça kullandığı Alanyurt Işıkları bölgesinde, öğrenciler üst geçidi kullanmak yerine kara yolundan karşıya geçmeye çalışması, sürücülere de zor anlar yaşatıyor.






 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan bir vatandaş; “Bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Üst geçit yok diyorlardı. Şimdi üst geçit var ama neden öğrenciler hala kara yolundan geçiyor. Sorsak burada da yaya geçidi var diyor. Yaya geçitlerini bu bölgeden kaldırılmalı. Sadece üst geçidin kullanılması için öğrenciler de civar bölgedeki vatandaşlar da bilgilendirilmeli” dedi.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş