İnegöl’deki virüs tablosu korkutuyor

İnegöl’de son günlerde koronavirüs rakamlarının artmasının ardından, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantı ile maske kuralına uymayanlara cezai işlem uygulanacağı açıklanmıştı. Vatandaşların buna rağmen maske takmaması, koronavirüs toplusunu zorluyor.

Yayınlama: 17.06.2020
2.557
A+
A-

İnegöl’de Haziran ayı ile birlikte koronavirüs rakamlarında meydana gelen artışın nedeni olarak maske ve sosyal mesafe olarak açıklanmıştı. Vakaların beklenenin dışında aşırı artış göstermesinin ardından, maske kuralına uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulanacağı Kaymakam Şükrü Görücü tarafından açıklandı.

 

BİR ÇOK VATANDAŞ HALA MASKE KULLANMIYOR






Öte yandan bir yandan Emniyet Ekipleri bazı ana arterlerde uygulamalar gerçekleştirerek maske cezaları yazmaya başlarken, öte yandan ise bir çok vatandaş sokağa maskesiz çıkmaya devam ediyor.

 

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ ÇOK DAHA ÖNEMLİ

Önümüzdeki günlerde koronavirüs tablosunun daha da artması durumunda İnegöl’ü kapsayan sokağa çıkma yasağının da uygulanabileceği gündeme gelebileceği öğrenildi. Vatandaşların özellikle sokağa çıkışlarında maske kullanmamaya devam etmesi durumunda, sadece İnegöl’ü kapsayacak şekilde sokağa çıkma yasağı gelebilir.

 

TEDBİR ŞART

Öte yandan İnegöl özelinde görüş bildiren Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal mesafe ve maske konusunda İnegöllülerin eksik kaldığını, mutlaka bu tedbirlere uyulması gerektiğini ifade etmişti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş