İNEGÖL’E 5 ADLİ YARGI MENSUBU ATANDI

HSYK Birinci Dairesi, 2017 Yılı Adlî Ve İdarî Yargı Kararnamelerine ilişkin bir duyuru yayınladı. Yayınlanan duyuruda 1045 hakim ve savcının görev yerleri açıklanırken, İnegöl’e 5 adli yargı mensubu atandı.

Yayınlama: 11.05.2017
1.317
A+
A-

İnegöl’de FETÖ soruşturmalarını yürüten İnegöl Cumhuriyet Savcısı Canberk Onarak Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığına, İnegöl Hakimi Eda Onarak Büyükçekmece Hakimliğine, İnegöl Hakimi Aylin Ersan Çakır Bolu Hakimliğine, İnegöl Cumhuriyet Savcısı Yasin Alpdündar Trabzon Cumhuriyet Savcılığına atandı.

 

İnegöl’e atanan adli yargı mensupları ise şöyle Karaman Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Süleyman Toprak  İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Üyeliğine, Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı Muhammet Sami Saçkan İnegöl Cumhuriyet Savcılığına, Iğdır Hakimi Murat Işık İnegöl Hakimliğine, Ulukışla Cumhuriyet Savcısı Osman Karataş İnegöl Cumhuriyet Savcılığına, Elbistan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Veysi Budulgan İnegöl Cumhuriyet Savcılığına atandı.






 

Bir dönem inegöl’de avukatlık yapan ve Elbistan Cumhuriyet Savcısı olan Mehmet Veysi Budulgan, İnegöl’e savcı olarak geri döndü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş