İnegöllü çiftçilere destek sürüyor 2 bin dekar tarım arazisi taştan temizlendi

Yayınlama: 15.01.2024
84
A+
A-

İnegöl Belediyesi, 2020 yılında çiftçilere destek amacıyla bünyesine kattığı taş toplama makinesi ile her yıl düzenli olarak çiftçilere hizmet sunmaya devam ediyor. 2023 yılı verilerini açıklayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, taş toplama makinesinin 2 bin dekar arazide etkili bir şekilde kullanıldığını belirtti.

Zaman ve İnsan Gücü Tasarrufu Sağlanıyor

İnegöl Belediyesi’nin çiftçilere yönelik başlattığı taş toplama makinesi projesi, çiftçilere önemli bir destek sağlıyor. Başkan Alper Taban, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Alet işler, el övünür der atalarımız. Zaman ve insan gücü tasarrufu sağlayan taş toplama aracımız ile; geçtiğimiz yıl 2 bin dekar arazide taş toplama desteğinde bulunduk. Tüm çiftçilerimize bereketli hasatlar diliyorum” ifadelerini kullandı.






Çiftçilere Bereketli Hasatlar

Belediye Başkanı Alper Taban’ın önderliğinde çiftçilere yönelik sağlanan destek, tarım alanında faaliyet gösteren çiftçilere önemli avantajlar sağlıyor. Taş toplama makinesi, tarım arazilerini taşlardan arındırarak ürün verimini artırıyor ve çiftçilere maliyet avantajı sunuyor. Bu kapsamda İnegöl Belediyesi’nin çiftçilere yönelik destekleri, tarımsal faaliyetleri kolaylaştırarak kırsal kalkınmaya katkı sağlıyor. İnegöl Belediyesi, tarım sektörünü destekleyen ve çiftçilere yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ederek kent ekonomisine olumlu katkılarda bulunuyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş