İnegöllü çocuklar keloğlanın sesine kulak verdiler

İnegöl Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu “Keloğlan Ses Arıyor” adlı tiyatro oyununu İnegöllü çocuklar ile buluşturdu.

Yayınlama: 06.02.2018
579
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin her cumartesi çocuklarımız için düzenlediği çocuk tiyatrolarında bu hafta İnegöl Belediye Tiyatrosunun sahnelediği ”Keloğlan Ses Arıyor” adlı oyun vardı. Ali Özgentürk’ün yazmış olduğu iki perdelik oyunda çocuklarımız Keloğlan ile birlikte ses aradılar, eğlenceli vakit geçirdiler. Çocukların hayal güçlerini artırmaya yönelik tiyatro oyununa İnegöllü minik izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

 

ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYASINA FARKLI BİR PENCEREDEN BAKILDI






Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen “Keloğlan Ses Arıyor” çocuk tiyatro oyunu ile çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakıldı. Oyunda çalışmanın, paylaşmanın ve sevginin önemine değinilirken, İnegöllü minikler farkındalık ortaya koyan böylesi güzel bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu oldular.

 

Hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

 

ŞUBAT AYI DOP DOLU GEÇECEK

İnegöl Belediyesi, çocuk tiyatro oyunları ile şubat ayı içerisinde İnegöllü çocukların karşısına çıkmaya devam edecek. Bu kapsamda Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde 10 Şubat Cumartesi günü “Parmak Çocuk”, 17 Şubat Cumartesi günü “Korkusuz Salyangoz” ve 24 Şubat Cumartesi günü ise “Sihirli Fasulyeler” adlı çocuk tiyatro oyunları sahne alacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş