iNEGöLLü ENGELLi VATANDAŞTAN iNSANLIK DERSi

İnegöl’de yaşayan engelli bir vatandaş yolda yürüdüğü esnada 900 TL buldu. Engelli vatandaş, parayı sahibine ulaştırmak için İnegöl Belediyesine giderek parayı zabıta müdürlüğüne teslim etti.

Yayınlama: 15.10.2019
812
A+
A-

İnegöl’de ikamet eden engelli vatandaş Ahmet Uysal, yolda yürüdüğü esnada yerde birinin düşürdüğü bir miktar para buldu. Yerde bulduğu parayı sahibine ulaştırmak isteyen engelli vatandaş bulduğu parayı belediyeye götürerek zabıta müdürlüğüne teslim etti.

 

Parasını kaybeden vatandaş Ahmet Uysal’ın duyarlı bu davranışı sayesinde parasını gelip zabıta müdürlüğü ekiplerinden teslim aldı.






 

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan İnegöl Belediyesi, duyarlı engelli vatandaşa teşekkür ederek, “Hiçbir şey dürüstlüğe engel değil… Ahmet Uysal isimli vatandaş bulduğu 900 TL parayı İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne getirdi. Kayıp olarak tutanaklara kaydedilen nakit para, kısa sürede sahibine ulaşılarak teslim edildi. Şartlar ne olursa olsun dürüstlüğün ve duyarlılığın en büyük kazanç olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatan Ahmet Uysal’a İnegöl Belediyesi olarak teşekkürlerimizi sunuyor, örnek olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş