İnegöllü Hatice, Türkiye 1’incisi oldu

Yayınlama: 03.06.2024
648
A+
A-

İnegöl’de yaşayan Selçuk Yahşi Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Hatice Sena Demiryürek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 21 Nisan 2024 Pazar günü gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda (İOKBS) büyük bir başarıya imza attı. 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Hatice, ilçemizde büyük bir mutluluğun yaşanmasına neden oldu.

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin ve beraberindeki heyet, Selçuk Yahşi Ortaokulu’nu ziyaret ederek Hatice Sena Demiryürek ve okul yöneticileri ile bir araya geldi.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Hatice Sena Demiryürek’in başarısı şu sözlerle kutlandı:






“Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 Pazar günü yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda (İOKBS), ilçemiz Prof Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu 5. sınıf öğrencimiz Hatice Sena Demiryürek 500 tam puan alarak Türkiye 1.’si oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Zengin okul ve öğrencimizi ziyaret ettiler. Başarılarından dolayı öğrencimizi, öğrencimizin yetişmesinde katkısı olan veli, öğretmen ve okul idarecilerimizi tebrik ediyoruz.”

Hatice Sena Demiryürek’in elde ettiği bu büyük başarı, ailesi, öğretmenleri ve okul yönetimi tarafından da sevinçle karşılandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş