İnegöllü Hurdacı bulduğu altınları Emniyet Ekiplerine teslim etti

Yayınlama: 14.01.2024
792
A+
A-

Alanyurt’ta hurda yatak içinde yaklaşık 30 bin lira değerinde altını bulan Hurdacı Recep Çoban, tutanak tutulduktan sonra altınları Emniyet Ekiplerine teslim etti. Çoban ve beraberindeki arkadaşaları Murat ve Ramazan Kılıç’ın erdemli davranışı, vatandaşlar tarafından da takdir topladı.

Alanyurt Mahallesi’nde bir süredir Özbirlik Sitesi mevkiinde hurdaya ayrılan yatakları almak için bölgeye giden Hurdacı Recep Çoban (50) ile iş arkadaşları Ramazan Kılıç ve Murat Kılıç, yatakları alarak Cumhuriyet Mahallesi Atılgan Sokak üzerinde bulunan hurda dükkanına götürerek burada sökme işlemine başladı.






Bir süre sonra hurdaya ayrılan yataklardan birinin içinde piyasa değeri yaklaşık 30 bin olan 9 adet çeyrek altın döküldü.

Yaşananları anlatan Recep Çoban, şu ifadeleri kullandı:

“Bir hurdacı arkadaşım var. Oda hurda topluyor. Beni arayıp, ‘Bir yerde hurda yatak var gelip alır mısın?’ dedi. Bende gidip alacağımı söyledim. Oraya gittim, yatakları aldım. Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi Atılgan Sokak’taki hurcaıya. Oraya gelince atakları sökmeye başladık, içindeki yayları çıkarmaya başladık. Yatakları sökerken bir baktık altınlar düştü aşağıya. Acaba altın mıdır, değil midir, ısrdık, birazda zedelik. Önce altın olduğunu dirak edemedik. Sonra üzerine baktık tarih falan da var. Hurdacı arkadaş dedi ki bunu Emniyet güçlerine haber verelim, gelsinler dedi. Bizde Emniyet güçlerine haber verdik. Emniyet güçleri geldi, altınları saydılar, tutanaklarını tuttular, altınları bizden teslim alıp gittiler”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş