İnegöllü isim depreme Düzce’de yakalandı, geceyi dışarıda geçirdi

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkanı Varol Aydın, gece gerçekleşen depreme Düzce’de yakalandı. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Aydın, deprem nedeni ile geceyi dışarıda geçirdiğini belirtti.

Yayınlama: 23.11.2022
894
A+
A-

Ülkemizin gündemine oturan ve merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki sarsıntı 6,81 kilometre derinlikte meydana geldi.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 04.08’de meydana gelen depremin ardından en büyüğü 4,3 olmak üzere 96 artçı deprem yaşandığını bildirdi.






 

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir otelde konaklayan İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkanı Varol Aydın, depreme otelde yakalandı.

 

Deprem nedeni ile Aydın, geceyi dışarıda geçirdiğini belirtti.

 

Öte yandan Aydın, sosyal medya üzerinden bölgedeki esnafların duyarlılığına atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:

 

“Akşamki Düzce depreminde Akçakoca ilçesinde oteldeydim. Gece 04.00’dan itibaren dışarıda sabahladık. Dahada dışarıdayız. Bu fotoğrafta gördüğünüz Sabri abimiz otel sahibidir. Gün ağarmasıyla birlikte geceyi sokakta geçiren vatandaşlarımıza ücretsiz kahvaltı ikramında bulunuyor. Geleni geçeni çevirip yemek ikram ediyor. Değerli dostlar, insanlık gerçekten ölmemiş. Rabbim yapmış olduğunuz iyilikleri karşınıza çıkarsın. Allah daha beterinden muhafaza eylesin”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş