İnegöllü mobilyacılar tedirgin

SüNGERiN ARDINDAN
MDF KORKUSU!
Mobilya sektöründe hammadde tedariği ve öncellikle süngere gelen neredeyse %100 zam, İnegöllü mobilyacıları sıkıntıya sokuyor. Süngerin ardından MDF fiyatlarındaki artışı da göz önünde bulunduran İnegöllü mobilyacılar, işlerinde tedirginlik yaşıyor.

Yayınlama: 02.11.2020
1.044
A+
A-

Son aylarda zam üzerine zam uygulanan mobilya malzemeleri ile ilgili mobilya sektörü temsilcileri açıklamalarda bulunmuştu. Zamların dış kaynaklı olduğu ifade edilirken, zam artışları %100 kadar geldi.

 

Özellikle süngerdeki zammın ardından İnegöllü mobilyacılar telaşlanırken, süngerin ardından MDF’nin de fiyatlarının önümüzdeki günlerde artacağı tedirginliği yaşanıyor.






 

Bu kapsamda İnegöl Mobilyacılarının olası MDF zamları ile birlikte daha fazla sıkıntıya gireceği düşünülüyor. Sünger zammının ardından bir süredir sıkıntı çeken mobilyacı esnafı, devlet büyüklerinden bu konuda destek bekliyor.

 

PANDEMİ SONRASI HIZLANMA VARDI

Pandemi sonrasında mobilya sanayisinde işler hızlanırken, zamlarla birlikte yeniden üretim düşürülmeye başladı.

 

DEVLET BÜYÜKLERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

İnegöl Mobilya Sektörü temsilcileri geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çıkarma yapmış ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya gelmişti. Gelişmelerin ardından mobilyacılar bir çıkış yolu beklerken, henüz sorunları çözülmemesi esnafların tedirginliğini arttırıyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş