İnegöllü oyuncu Çukur’da

Sevda Kuşun Kanadında, İçerde, Seviyor Sevmiyor, Bu Şehir Arkamdan Gelecek, Baba Candır, Cesur ve Güzel ile Arka Sokaklar dizilerinde rol alan İnegöllü oyuncu Emrah Alper Teke, ülkemizde en çok izlenen dizilerden biri olan; Çukur’da rol alıyor.

Yayınlama: 27.12.2017
4.343
A+
A-

Aslen Dömez Köylü olan ve eşinin sağlık sorunları nedeni ile İstanbul’a taşınan ardından da bir yakının vesilesi ile dizilerde rol almaya başlayan Emrah Alperen Teke, oyunculuk kariyeri ve İnegöl hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Bir çok dizide yardımcı oyuncu rolünde televizyon ekranlarına çıkan Emrah Alperen Teke, kariyerini geliştirerek İnegöl’ü en iyi yerde temsil etmek istediğini belirtti.






 

ASLEN DÖMEZLİ

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Teke, şu ifadeleri kullandı: “Oyunculuk kariyerime daha önceden de tanımış olduğum Ercan Özdal isminde çok değerli abim vesile oldu Allah razı olsun ondan. Yaşım 30. Aslen İnegöllüyüm, Dömez Köyü fakat eşimin sağlık sorunlarından dolayı İstanbul’da yaşıyorum” dedi

 

BİR ÇOK DİZİDE POLİS ROLÜNDE

Aldığı rollerle ilgili bilgi veren Teke, “Sevda Kuşun Kanadında dizisinde koruma rolünde bulundum. İçerde dizisinde sivil polis olarak oynadım. Seviyor Sevmiyor dizisinde hastanede hasta rolündeyim. Bu Şehir Arkamdan Gelecek dizisinde polistim ve Baba Candır dizisinde de polistim. Cesur ve Güzel dizisinde de polistim. Arka Sokaklar’da da görev aldım. Şimdi Çukur dizisinde rol alıyorum” dedi.

 

NAKLİYE FİRMALARINDA ÇALIŞMIŞ

İnegöl’de ikamet ettiği zamanlarda nakliye firmasında çalıştığını ifade eden Teke, “Oyunculuk sektöründe amacım kısmet olursa zirveye tırmanmak Allah izin verirse. Her zaman söylemiş olduğum gibi hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum. Kendim ve herkes için inşallah. Oyunculuğa başlamadan önce İnegöl’de nakliye firmalarında sarıcılık ve şoförlük yapıyordum. Kış sezonunda mobilya nakliyat ve sarıcılık işleri biraz durgun olduğu için ara verdim” ifadelerini kullandı.

 

HAYATI İNEGÖL’DE ÖĞRENDİM

Teke, “Hayatı İnegöl’de öğrendim. İyisini kötüsünü doğrusunu yanlısını İnegöl’de öğrendim. İnegöl’ün yeri benim için çok başkadır. İnegöl benim evim. İnşallah oyunculuk kariyerimi de geliştirerek İnegöl’ü en iyi yerde temsil etmek istiyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş