İnegöllü Romanlar CHP’ye ateş püskürdü; ‘Gerekirse kapımızın önünden dahi geçmeyin’

Yayınlama: 27.12.2023
967
A+
A-

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, CHP’ye ateş püskürdü. Lekesizyiğit, 12 Şehidimizin olması hasebi ile CHP’nin kınama metnine imza atmamasının kendilerinde derin üzüntüye neden olduğunu belirterek, “Buradan açık açık söylüyorum. İnegöl, Bursa veya diğer bölgelerde bizleri ziyaret etmek isteyen CHP adaylarına çağrımızdır; sakın bizleri ziyaret etmeye kalkmayın. Gerekirse kapımızın önünden dahi geçmeyin ki, bu zihniyetle karşılaşmak bile istemiyoruz” dedi.

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, 12 şehidimizin acısının hala dinmediğini belirterek, yerel seçimler öncesinde CHP’li adayların ziyaretlerine kapalı olduklarını belirtti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Lekesizyiğit, şu ifadeleri kullandı:






“Öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Dile kolay 12 askerimiz, canımız şehit oldu. Sonrasında gelişen olaylar ise bizleri derinden etkilemeye devam ediyor. Tam bu noktada İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği olarak açıklama yapmak istedik. Bizler bu milletin evlatları olarak, terör faaliyetleri yürüten her terör örgütünü, aynı zamanda terör beslendiği odakları her zaman lanetledik ve lanetlemeye de devam edeceğiz. Bu noktada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i de yaptığı akla mantığa uymayan konuşmadan dolayı kınıyoruz.

TBMM’de kınama metnine imza atmayan DEM Parti VE CHP, İnegöllü Romanları karşısına almıştır. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde CHP adayı da yerel seçimlerde çıkıp insanlardan oy isteyecek. Ama Özgür Özel’in kınama metnine imza atılmamasının ardından akla mantığa sığmayan açıklamalarda bulunması, yerel seçimlerde bizlerinde duruşunu etkilemiştir.

Buradan açık açık söylüyorum. İnegöl, Bursa veya diğer bölgelerde bizleri ziyaret etmek isteyen CHP adaylarına çağrımızdır; sakın bizleri ziyaret etmeye kalkmayın. Gerekirse kapımızın önünden dahi geçmeyin ki, bu zihniyetle karşılaşmak bile istemiyoruz. Şehit cenazelerinden kovulanlarla bizler aynı masaya oturmayacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş