İnegöllülerin en çok paylaştığı iki fotoğraf… Yürekleri dağladı…

Yayınlama: 28.01.2024
130
A+
A-

İsrail’in katliam yaptığı Gazze’de çekilen iki kare, İnegöl’de en çok paylaşılan fotoğraflardan oldu. İnegöl’de bir çok insanın içi yaşanılanlardan dolayı soğumazken, bir çok sosyal medya kullanıcısı aynı ifadeleri kullandı; ‘2 Milyarlık Müslüman nüfusunun ayıbı’.

İnegöl’de, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamda yaşanan insanlık dramı, en çok paylaşılan iki fotoğraf ile şehir sakinlerini derinden etkiledi. İki çocuğun çamurlu su ile kaplı bir çadırda uyurken çekilen an ve bisikletin arkasına bağlanarak yağmur altında yapılan zorlu yolculuğu gösteren diğer kare, İnegöllülerin adeta isyanına neden oldu.

İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliam sonrasında ortaya çıkan bu çarpıcı fotoğraflar, İnegöllüleri derinden üzdü. Özellikle iki çocuğun çamurlu su ile kaplı çadırda uyuduğu anın etkileyici görüntüsü, şehir sakinlerinin yüreklerini sızlattı.






İnegöllüler, yaşanan insanlık dramına karşı duyarsız kalmayarak sosyal medya üzerinden bu fotoğrafları en çok paylaşılanlar arasına soktu. Çocukların zorlu yaşam şartlarına karşı gösterilen bu duyarlılık, şehirde birçok insanın yardım elini uzatma isteğini artırdı.

İnegöl halkı, paylaşılan fotoğraflarla birlikte sosyal medya üzerinden yaptığı çağrılarda, yardım ve dayanışma için el birliğiyle harekete geçme çağrısında bulundu. İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliam sonucu mağdur olan çocuklara yardım eli uzatma amacıyla başlatılan kampanyalara büyük destek veren İnegöllüler, insanlık dramına karşı sessiz kalmamaya kararlı.

Bu olay, İnegöl şehir sakinlerinin sadece kendi coğrafyasındaki sorunlara değil, dünya genelinde yaşanan zorluklara karşı duyarlılıklarını gösteren bir örnek olarak öne çıkıyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş