İnegölspor 3 puan için sahaya çıkacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, yarın deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu müsabakadan 3 puanla ayrılarak Play Off potasının içinde kalmak istiyor.

Yayınlama: 03.03.2018
657
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde Sarıyerspor’u 2-1 mağlup etmesinin ardından bu hafta deplasmanda Bucaspor’a konuk olacak. Pazar günü Bucaspor deplasmanına çıkacak olacak temsilcimizin hedefi; 3 puan alarak Play Off potasının içinde kalmak.

 

TARİHTE 10 KEZ KARŞILAŞTIK






Temsilcimiz İnegölspor, rakip Bucaspor ile şimdiye kadar 10 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda temsilcimiz 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

 

11 ATTIK 14 YEDİK

Toplam 10 müsabakada temsilcimiz İnegölspor rakip filelere 11 gol gönderirken, kendi  kalesinde ise 14 gol gördü.

 

SADECE 1 KIRMIZI KART

10 Müsabakada şimdiye kadar sadece 1 kez kırmızı kart çıktı. İnegölspor, 2016-2017 Sezonunun ilk devresinde deplasmanda Bucaspor’a konuk oldu. İki takım arasında ilk kez bu müsabakada kırmızı kart çıktı. İnegölsporlu futbolcu Bilal Özdemir, 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

 

İKİ KATI PUANA SAHİBİZ

Temsilcimiz İnegölspor 24 haftada topladığı 46 puan ile 5. sırada bulunurken, Bucaspor ise 24 müsabakada toplam 23 puan toplayarak puan cetvelinde 14. sırada yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş