İnegölspor’dan Kafkaspor’a ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım, BAL Ligi’nde Pazar günü deplasmanda Sultanbeyli Belediye Spor ile karşılaşacak olan Kafkaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Yayınlama: 09.12.2021
249
A+
A-

Ziyaret sonrası açıklama yapan İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

 

“Bugün Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım ve yönetimimizle birlikte İlçemizin güzide takımlarından Kafkaspor’umuzun antrenmanını ziyaret etmek istedik. Öncelikle teknik direktörlüğe yeni getirilen ve daha önce kulübümüzde görev alan Hüseyin Yoğurtçu hocamıza başarılar diliyoruz. Daha önce Kafkaspor’un bir maçını izledim. Orada sürpriz bir mağlubiyet oldu. Kafkassporlu oyuncular çok gol kaçırdılar. Bu takımın yenileceğine hiç inanmıyorum. Bu sene hedefinizi yakalayacağınıza inanıyorum. O maç kazaydı ve geçti. İnşallah bu hafta yeniden seri galibiyetler başlar. Hem şehrimizi hem de Kafkas camiasını sevindirirsiniz. Biz yenilince nasıl üzülüyorsanız bizde size üzülüyoruz. Yendiğiniz zamanda mutlu oluyoruz. İnşallah seri galibiyetler başlar.”








 

Kafkasspor Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu ise “Öncelikle İnegölspor’umuzun çok değerli Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu’na yönetim kuruluna ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Son haftalarda ardı ardına alınan galibiyetler ile İnegölspor’umuz Play-Off hattına doğru yürüyüşünü sürdürüyor ve bizi son derece mutlu ediyor. İnegölspor’umuz inşallah en kısa sürede hak ettiği 1.Lige çıkar. Bizlerde inşallah en kısa zamanda hedeflediğimiz 3.lige çıkarız. Bu manada sezon başı kaliteli bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Aldığımız başarılı sonuçlar neticesinde ilçemizi BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Sultanbeyli Belediye Spor’u yenmek ve zirve mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Ziyaretleri için İnegölspor’umuzun kulüp başkanına, yöneticilerine ve Şaban hocamıza tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.