İnegöl’ün taksileri çağ atladı

İlçemizde son günlerde vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanan son model ve markalı ticari taksiler, caddeleri süslemeye devam ediyor. Lüks ticari taksileri gören vatandaşlar, “İnegöllü taksiciler çağ atladı” ifadelerini kullanıyor.

Yayınlama: 17.04.2018
796
A+
A-

İnegöl’de ÖTV muafiyeti ile 270 bin liralık Mercedes marka otomobili 150 bin liraya alarak, İnegöl’deki vatandaşlara ticari taksi olarak hizmet vermeye başlayan Gökhan Ugan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

 

MAKİNE MÜHENDİSİYDİ TAKSİCİ OLDU






Kendisinin makine mühendisi olduğunu, babasının emekli olması ile beraber taksici olmaya karar verdiğini belirten Gökhan Ugan, “Ben kendim aslında makine mühendisiyim. Babam yaşı nedeni ile emekli oldu. Bizde mesleği devam ettirip İnegöl’deki taksici esnafına renk katmak amacı ile Mercedes marka otomobili İnegöl halkının hizmetine sunduk. ‘Yıldız Taksi’ye yıldız yakışır’ sloganı ile farklı bir vizyon oluşturarak, İnegöl halkına hizmet etmek istiyoruz” dedi.

 

HÜKÜMETE TEŞEKKÜR

ÖTV muafiyeti nedeni ile hükümete teşekkür eden Ugan, “Bunun için özellikle devletimize çok teşekkür ediyorum. Bizlere ÖTV muafiyeti getirdiler. ÖTV muafiyeti getirdiği için 270 bin liralık arabayı 150 bin liraya mal ettik. Vatandaşımız daha konforlu hizmet alsın diye hizmete başladık” şeklinde konuştu.

 

TAKSİ METRE DİĞER ARAÇLARLA AYNI

Aracın yeni ve lüks olması nedeni ile vatandaşların fiyat konusunda ön yargılı olduğunu ama hiç bir takside fiyat ayrımının olmadığını ifade eden Ugan, “İnsanlar dışarıdan baktığı zaman acaba bu iki katımı yazar gibi bir önyargı var. Ama devletin belirlediği yasal bir taksi metre ücreti var. Bu nedenle Şahin’e de binseniz, Mercedes’e de binseniz aynı. Yani bunu biz değiştiremiyoruz. Taksi ücreti aynıdır” ifadelerini kullandı.

 

ÖN YARGILAR YERSİZ

Yeni aldığı araç ile hizmet vermesinin ardından özel müşterilerin kendisine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ugan, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Vatandaş ilk bindikten sonra, önyargıyı yıktıktan sonra taksi olarak direk bu araca binmek istiyor. Bizde bu anlamda müşteri artışı oldu. Beğenip binenler de var, abi bizi 15 liralık gezdir diyende var. Güzel ve keyifli oldu. İyi ki böyle bir karar almışız. Bu aslında bir riskti ama çok şükür güzel oldu. Bu diğer taksici arkadaşlara da örnek olmuş oldu. Bazı esnaf arkadaşlarımızda böyle kararlar almaya başladı. Onlarla da görüş alış verişinde bulunuyoruz. Onların bu konuda destekçisiyiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş