iŞÇiLER TARAFINDAN YAKALANDI

Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir inşaatta hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs, işçiler tarafından yakalandı. Darp edildiğini iddia eden hırsızlık şüphelisi ve çalışanlar birbirinden şikayetci oldu.

Yayınlama: 16.12.2019
1.037
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Kemalpaşa Mahallesi Barış Sokak üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre İ.B.(24) isimli şahıs inşaata girerek çalışanların cepinden bir şeyler çaldı. Hırsızlık yaptığı anlaşılan şahıs, çalışanlar tarafından fark edilince kaçmaya başladı. İşçilerin kovaladığı hırsızlık şüphelisi kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı.

 

Yaşanan arbede sırasında yaralanan İ.B. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Gözaltına alınan yaralı şahıs hastanedeki tedavisinin ardından ifadesi alınmak için karakola götürülünce işçiler tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.






 

Durumu anlatan inşaat işçileri ise, ” Biz çalışırken bu şahıs inşaata girerek ceplerimizi karıştırmış ve ne varsa çalmış. Arkadaşlarımız da durumu fark edince yakalamak için kovalamış. Zaten yakalayınca da polise teslim ettik. Biz onu dövmedik yalan söylüyor” ifadelerini kullandılar.

 

Olay sonrasında her iki tarafta da birbirinden şikayetçi olurken polis konu ile alakalı tahkikat başlattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş