İsimsiz kahraman duygulandırdı

Yayınlama: 01.02.2023
1.626
A+
A-

İnegöl’de anayol üzerinde seyir halindeki otobüse çarpan şahin, bir kamyon sürücüsünün duyarlılığı ile hata tutundu.

Edinilen bilgilere göre olay Bursa Ankara yolunda meydana geldi. Ankara istikametinden Bursa’ya doğru seyir halinde olan bir otobüsün ön camına havada süzülen şahin çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kuş yaralandı.

 






Sol şeritte seyir halinde olan otobüs, trafikte tehlike oluşturmamak için duramazken, o anda aynı istikamete doğru seyir halinde olan bir kamyonet sürücüsü yaralı şahini fark etti.

Kamyonu yol kenarına çeken sürücü, yaralı şahini alarak karayollarına ait denetleme istasyonu görevlisi Levent Silahşör’e tedavisi için teslim etti.

Silahşör, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi görevlileri ile iletişime geçerek, yaralı şahin durum hakkında görevlilere bilgi verdi.

Bölgeye gelen İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi görevlileri, yaralı şahini alarak tedavisi için merkeze götürdü.

Öte yandan şahinin yaralanma anı ve kamyon sürücüsünün yaralı kuşu fark ederek tedavisi için aracına alması, bölgedeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tedavi altına alınan yaralı şahinin, tedavisinin tamamlanmasının ardından doğal ortamına salınacağı öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş