Jandarma ekipleri Hırsızlık çetesini çökertti

İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, İnegöl’den 5, Yenişehir’den ise 1 mahallede meydana gelen kablo hırsızlığı olayına karışan şüphelilerden 4’ünü istihbarı çalışmalar neticesinde kıskıvrak yakandı. Yakalanan şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yayınlama: 21.12.2017
789
A+
A-

Edinilen bilgilere göre, İnegöl’e bağlı Akçasu, Ortaköy, Kulaca, Kınık, ve Yenişehir’e bağlı Akbıyık mahallerinde 6  farklı bakır hırsızlığı olayı meydana geldi.  Türk Telekom ve BUSKİ’ye ait bakır kabloları çalan  26 yaşında ki E.Y., 27 yaşında ki T.Y., 24 yaşında ki E.İ., 19 yaşında ki B.Ş., 23 yaşında ki V.Y. ile 27 yaşında ki S.B. isimli şahıslar,  6 farklı bölgeden çaldıkları bakır kabloları Alanyurt’ta bir hurda dükkanına sattı.

 

4 KİŞİ YAKALANDI






İhbar üzerine harekete geçen İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kamera ve istihabari çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayında kullanılan araç ile birlikte, hırsız olaylarına karıştığı tespit edilen  26 yaşında ki E.Y., 27 yaşında ki T.Y., 24 yaşında ki E.İ.  ve 19 yaşında ki B.Ş.’yi kıskıvrak yakaladı.

 

APARTLAR ELE GEÇİRİLDİ

Şahısların yakalandığı araçta arama yapan Jandarma ekipleri, aracın içerisinde uyuşturucu madde içiminde kullanılan çeşitli aparatlar ,hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri yardımcı ekipmanları ile bir motosiklete ait plakayı ele geçirdi.

 

ARANIYORLAR

Hırsızlık olayına karışan 4 şahıs  ekipler tarafından yakalanırken,  ekipler hırsızlık olaylarının planlayıcısı olduğu öğrenilen V.Y. ile S.B.’yi her yerde arıyor .

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

6 farklı hırsızlık olayına karışan 26 yaşında ki E.Y., 27 yaşında ki T.Y., 24 yaşında ki E.İ.  ve 19 yaşında ki B.Ş. ise ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş