KAFKAS’TAN iNEGöLSPOR’A ZiYARET

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Yayınlama: 14.08.2017
526
A+
A-

Ziyarette konuşan İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, şunları söyledi: “İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği olarak, İnegöl’ün dinamik bir derneği olarak şehrimizin önemli bir değeri olan İnegölspor’umuza ziyaret gerçekleştirdik. Biz dernek olarak her zaman şehrimizin takımı, canımız ciğerimiz olan İnegölspor’un her zaman yanındayız. Camia olarak siz yeni yönetimin her zaman yanındayız. Biz inanıyoruz ki İnegölspor bundan sonra çıtayı daha da yükselterek, daha iyi başarılar elde ederek, İnegöl’ümüzün de güçlü desteği ile layık olduğu yerlere çıkacağına inanıyoruz. Ben tekrardan bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor başarılar diliyorum”

 

Kanar ise “Bizi ziyarete gelen İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Dernek başkanı ve yöneticilerine şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım İnegöl’ü nasıl güzel temsil ederiz çabası içerideyiz. Güzel transferlere imza attık. Altyapıda değişikliğe gittik. Biz elimizden gelen her çalışmayı yapacağız. İnşallah hep beraber başarılı olacağız. Malum yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız fabrikatör değil.  Herkes küçük çaplı esnaf. Sağ olsunlar canla başla çalışıyorlar. Buradan bir kez daha yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların katkısı çok büyük. Bu sıcakta kapı kapı dolaşıp, İnegölspor’la ilgili ne yaparız ne ederiz diye her tarafa gidiyorlar. Kendilerine bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Bizi ziyaret ettiğinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Bizi hep ziyaret edebilirsiniz. İdmanlarımız başlayacak. Sizin maneviyatınız bize güç verecektir. Bizi yalnız bırakmayacağınızdan da eminim. Biz her zaman sizi yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş