KALDIRIM İŞGLLERİ YENİDEN HORTLADI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş döneminde meclis kararı ile kanunlaştırılan ve kaldırımı gerçek sahibi olan yayaya veren uygulama, son zamanlarda İnegöl’de uygulanırlığı sorgulanmaya başladı.

Yayınlama: 21.05.2019
569
A+
A-

Alinur Aktaş’ın İnegöl Belediye Başkanlığı döneminde alınan meclis kararı ile kanunlaştırılan; “Kaldırım işgalleri”, son günlerde uygulanırlığı sorgulanmaya başladı.

Yenice Mahallesi’nde bir çok sokakta bu görüntüler artarken, bazı vatandaşlar Belediyenin, ‘Ramazan’ esnekliğini de suistimal etmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Yolun ortasından yürümek zorunda kalıyoruz. Özellikle Yenice Mahallesi Gazipaşa okulu etrafında bu görüntülere sıkça rastlıyoruz. Ben bu uygulamadan memnun biriyim. Vatandaşlarımızın eşi kızı sokak ortasından neden yürüsün. Zabıta ekipleri gelip kontrol etsin. Bu sadece Ramazan ayında değil hep böyle. Yani Ramazanda da belediye biraz esnek davranınca olan oluyor. Ben belediyeden rica ediyorum gelip buraları sürekli incelesinler, o zaman ne demek istediğimi anlarlar” dedi






HABER SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş