KANAR ÇALIPŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İnegölspor yönetiminin aldığı olağanüstü kongre kararının ardından, Eski başkanlar Münür Kanar ve Cebrail Kemer isimleri ön plana çıktı. İki isimden biri olan Münür Kanar listesini açıklarken, Cebrail Kemer’den henüz böyle bir atak gelmedi.

Yayınlama: 08.10.2019
862
A+
A-

İnegölspor başkanlık adaylığını açıklayan Münür Kanar, çalışmalarını sürdürüyor. Güçlü bir yönetim ile İnegölspor yönetimini almak isteyen Kanar, bir yandan da seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalarla ilgili İnegöl’ün dinamikleri ile temasta bulunuyor.

 

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Münür Kanar, “İnegölspor bir gönül işidir. İnegölspor’u daha ileriye nasıl taşırız biz bunu düşünüyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Arkadaşlarımızda bu konuda çok heyecanlı ve bilgili insanlar. Tabi bu bir seçim. Biz seçimden alnımızın akı ile çıkacağız. Kazansak da kazanamasak da alnımızın akı ile çıkacağız” dedi.






 

Kongreye kadar çalışmaların süreceğini belirten Kanar, “Kendimize göre bir çalışmamız var. Bu çalışmayı sürdürüyoruz. Kazanırsak, İnegölspor’u en iyi yere getirmek için planlarımız var. Kazanamazsak da yine İnegölspor’un bir neferiyiz” dedi.

 

Adaylığını henüz açıklamayan Cebrail Kemer hakkında konuşan, “Kardeşimizin adaylığı net mi değil mi bilmiyorum. Ama dedikodular geliyor kulağımıza aday olmayacağı yönünde. Doğru mudur değil midir bilmiyorum. Bu bir demokrasi. Ama biz ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Öte yandan Münür Kanar listesi geçtiğimiz günlerde açıklarken, farklı bir adaydan henüz açıklama gelmedi. Kamuoyunun bildiği tek resmi aday Münür Kanar olarak dikkat çekiyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş