Kanar’ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler açıklandı

İnegölspor Eski Başkanı Münür Kanar’ın aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından, birçok isim Kanar’ın sağlık durumunu yakından takip etti. Kanar’a en yakın isim olan İnegölspor Eski Yöneticisi Turhan Albamya, Kanar’ın sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı.

Yayınlama: 06.03.2021
7.667
A+
A-

İnegölspor Eski Başkanı Münür Kanar, ciğerlerinin su toplaması nedeni ile aniden fenalaştı. Tanıdıkları tarafından özel araç ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kanar, solunum yetmezliği nedeni ile entübeye alındı.

 

Kanar daha sonra ise yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavisine devam edildi.






 

Kanar’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenen İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, hastaneye gelerek Kanar ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Kanar’ın en yakınlarından olan Turhan Albamya’yı arayarak, Kanar’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Kanar’ın hastaneye kaldırılmasının ardından bilgi kirliliği yaşanırken, İnegölspor Eski Yöneticisi Turhan Albamya konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Gazetecilerin sorularına cevap veren Albamya, şu ifadeleri kullandı:

 

“Başkanımızın hastaneye kaldırıldığı andan itibaren bizler de İnegöl Devlet Hastanesi’nden ayrılamıyoruz. Başhekimimiz ile görüştük. Başkanımızın ilk hastaneye girişindeki hali ile şuandaki hali arasında değişimler var. Şuanda durumu daha iyi”

 

Albamya, Kanar’ın rahatsızlanma nedeni ile ilgili bilgiler vererek,

 

“Başhekimimiz, başkanımızın solunum yetmezliği nedeni ile hastaneye kaldırıldığını ve bunun tespit edilmesi ile entübe edildiğini bizlerle paylaştı. Akciğerlerindeki suyun kurutulup sonrasında da kalp yetmezliği nedeni ile tedavinin devam edeceği, herhangi bir sıkıntıya neden olmaması için de geniş çaplı sağlık taramasından geçirileceğini öğrendik” dedi.

 

Başta İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ olmak üzere, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da Başkan Kanar’ın sağlık durumunu yakından takip ettiğini ifade eden Albamya, sözlerini şu ifadeleri kullandı:

 

“İTSO Başkanımız Yavuz Uğurdağ, ilk andan beri hastaneye gelerek gerek başkanımızla gerekse de ailesi ile yakından ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanımız da bizleri arayarak, başkanımızın sın durumu ile ilgili bilgiler aldı. Bir çok insan hastaneye geldi ve bir çok insan da telefon aracılığı ile bizimle iletişime geçerek başkanımızın son durumu ile ilgili bilgi istiyor. Ortaya bilgi kirliliği çıkıyor. Bu nedenle bu bilgi kirliliğinin önüne geçmek için basın açıklaması yapma mecburiyetine kaldık”

 

Albamya son olarak, İnegölspor eski yöneticilerinin ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş