KARARDA SÖZDE BİZİM OLACAK

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, referandum çalışmaları kapsamında Kurşunlu mahallesinde miting gerçekleştirdi Mitingde açıklamalarda bulunan Şahin, “Öyle bir karar vereceğiz ki, bu kararla başkalarının bizim adımıza karar vermelerini engelleyeceğiz. Artık kararda sözde bizim olacak. Şimdi karar zamanı. Sandıkta bir tercihte bulunacağız. Evet oyuyla, güçlü Türkiye’yi arzu ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 12.04.2017
604
A+
A-

Mitingde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “AK Parti olarak Evet tarafındayız. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz. Bize daha önceki seçimlerde verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Sizlerin geleceğimiz adına en iyi kararı vereceğinizden şüphemiz yok. Türkiye 1920’de TBMM’yi açtı. Mustafa Kemal ve arkadaşları istiklal savaşını başlattılar. Savaşı kazandıktan sonra 1923’de Cumhuriyeti ilan ettiler. Allah hepsinden razı olsun. Ama ülkenin demokratikleşmesi gerekiyordu. Siyasi partiler dönemi başladı o yıllarda. O günden beri sandık önümüzde ve irademizi sandığa yansıtıyoruz. Türkiye bu süreçte darbelerle, demokrasinin önünün örselendiği süreçler yaşadı. Seçimle iş başına gelenler darbelerle görevden alındılar. En son 1980 darbesi, ondan sonra 28 şubat postmodern darbeyi yaşadık. Ülkemiz çok şey kaybetti. Demokrasinin zenginleşmesi şart. Seçimle iş başına gelenlerin seçimle görevden uzaklaştırılması gerekir. Bizler demokratik anlayışla seçimle işbaşına gelenlerin, darbelerle karşıyız. Demokrasi için mücadele ediyoruz” dedi.






 

Yeni anayasa değişikliğinin 16 Nisan’da vatandaşa sorulacağını aktaran Şahin, “Vesayetin ve statükocunun tetikçisi de terör örgütleri oluyor zaman zaman. En son 15 Temmuz gecesi o hain Fetullahçı terör örgütü ülkemizi esir almak için darbe teşebbüsünde bulundu. Allah sizin cezasını versin. Ülkemizi onlardan temizleyeceğiz. İstikrar ülkemizin gelişmesi için şart. 15 yıldır AK parti iktidarda. Ülkemiz çok şey kazandı. Ama artık istikrar var. İstikrarla beraber güçlü bir hükümetimiz var. Bu birliktelik her zaman olmuyor. Her zaman cumhurbaşkanı ile başbakanın uzlaşması meydana gelmiyor. En son 2001 yılında cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer anayasa kitapçığını fırlattı diye bir gecede ülkemiz çıkmaza girdi. Bir çok fabrika kapandı. İnsanlarımız işsiz kalmıştı. O günleri unutmadık. Şimdi bir hükümet modeli geliştirdik. Başbakan ile cumhurbaşkanının görevlerini birleştirerek, güçlü cumhurbaşkanlığı hükümet modelini getiriyoruz. Sandığa gideceğiz. Sandıkta direk olarak hükümeti biz seçeceğiz. Terörün belini kıracağız. O hainler içimizden çıkarılıp hapishanelere tıkıldıktan sonda terörle mücadeledeki başarımız gün yüzü gibi ortaya çıkmaya başladı. Terör örgütünü telef ediyoruz. PKK’yı silmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

 

Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bir milletvekili çıktı dedi ki; evet oyu verenleri 17 Nisan’da denize dökeceğiz dedi. Kimsin sen, kimi denize döküyorsun? Biz 1922 yılında Kuvayi Milliye ruhuyla hep beraber Yunanı denize dökerek gösterdik. Bundan sonra denize ancak FETÖ’cüleri, PKK’lıları dökeriz. Biz kararlı bir milletiz. Öyle bir karar vereceğiz ki, bu kararla başkalarının bizim adımıza karar vermelerini engelleyeceğiz. Artık kararda sözde bizim olacak. Şimdi karar zamanı. Sandıkta bir tercihte bulunacağız. Evet oyuyla, güçlü Türkiye’yi arzu ediyoruz”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş