KASIM EFENDİ CADDESİ’NDA KOPAN DAL ARAÇLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kasım Efendi Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, bir çok esnafın, “Araçlar yol güzergahından geçerken, ağacın dalına takılıyor” diye şikayetçi olduğu ve kesilmesi istediği çınar dalı, geçtiğimiz gün yerinden koptu. Kopan dal 4 aracın üzerine düşerken, araçlarda ciddi hasar meydana geldi.

Yayınlama: 04.07.2017
2.503
A+
A-

Kasım Efendi Caddesi Esnafları, daha önce yol güzergahında bulunan çınar ağacının yola doğru sarkın kısmının trafiği zora soktuğunu, bir çok aracında yol güzergahını kullanırken, yola doğru çıkıntısı olan dala takıldığını belirtmişti.

 

Esnaflarının görüşleri böyle olurken, bugün ise Kasım Efendi Caddesi’nde esnaflarında şikayetçi olduğu konu, kötü bir şekilde çözüme kavuştu.






 

Bugün Meydana gelen olayda, esnaflarında şikayetçi olduğu çınar ağacının dalı rüzgar nedeni ile yerinden koptu.

 

Kopan ve büyük olan ağaç çınar dalı, Kasım Efendi Caddesi üzerinde park halinde olan 16 MN 061, 16 PG 102, 16 YD 349, 16 F 3244 plakalı araçların üzerine devrildi.

 

Araçların içinde herhangi kimsenin olmaması olası facianın önüne geçerken, araçlarda ciddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

 

ÇATI DA ZARAR GÖRDÜ

Çınar ağacı dalının büyük ve uzun olması nedeni ile Kasım Efendi Caddesi 43 numaralı evin çatısı da zarar gördü. Kopan dalın uç kısmı çatının üzerine gelmesi ile çatı da maddi hasar meydana geldi.

 

TRAFİK KAPANDI

Emniyet Ekipleri Çınar dalının yolu kapaması nedeni ile herhangi bir olumsuzluğa karşı geniş güvenlik önlemi aldı. Trafik akışı cadde üzerinden tamamen durma noktasına geldi. 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş