KAYMAKAM DENETLEMLERDE BULUNDU

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü Başkanlığı’nda Park Caddesi üzerinde koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi.

Yayınlama: 16.10.2020
509
A+
A-

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Feruh Mağden, İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Kavak, zabıta ve polis ekipleri katıldı.

 

Park Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini tek tek denetleyen Kaymakam Görücü, esnaf ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet etti.






 

Denetlemelerde açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bugün denetimlerimize devam ettik. Vatandaşlarımıza söyleyeceğimiz, rehavete kapılmadan kurallara uyarak yaşamlarını devam ettirsinler. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız kurallara uyuyor. Bana bir şey olmaz mantığının kimseye faydası yok. Böyle olduğu zaman zaten vakalardaki artışı da görebiliyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımızın sağlıklı kalabilmeleri açısından kurallara uymaya davet ediyorum” dedi.

 

Daha sonra konuşan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, “İş yerlerimizi denetleyerek vatandaşlarımıza ve esnafımıza kuralları hatırlatarak uyarılarda bulunduk. Eksikleri olanları uyardık, eksikleri olup da direnenlere zaten gerekli işlemler yapılıyor. İlçemizde vakaları önlemek için sağlıkçılarımız, kolluk kuvvetlerimiz, kamu çalışanlarımız, sizler yani herkes elbirliğiyle çalışıyor. Bu vakaların önlemenin yolunu hep birlikte biliyoruz ve kurallara uymaya davet ediyoruz. Buna rağmen ilçemizde kurallara riayet etmeyen vatandaşlarımız oluyor.  Son bir haftada da evde olması gereken iki şahsı tespit ederek yakaladık. Bu şahısların gideceği yer belli. Biliyorsunuz Bursa’ya yurda gönderiliyor. Vakaların şakası yok tedbir almak zorundayız. Vakaları önlemenin tedbirden başka yolu yok. Hemşerilerimiz kurallara lütfen riayet etsin. Hanımlarımızın ev gezmeleri, düğünler ve nişanlar biliyorsunuz vaka sayılarını artırdı. Bununla alakalı da gerekli çalışmalar yapıldı lütfen kurallara uyalım” şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Şükrü Görücü, İnegöl’de son bir haftada karantinadan kaçan iki şahısın yakalandığını belirterek riskli ve temaslı kişileri kurallara uymaya davet ederken, uymamaları takdirde Bursa’da belirlenen yurtlarda karantina altına alınacaklarını ve haklarında yasal işlem başlatılacağının altını çizdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş