KAZADAN SANİYELERLE KURTULDU

Altay caddesi ile Gaziler sokağın kesişiminde meydana gelen kazada, özel otomobil ile kamyonet çarpıştı. Kazanın meydana geldiği anda çocuğu ile birlikte yolda yürüyen bir kadın, olası faciadan saniyelerle kurtuldu.

Yayınlama: 31.03.2017
741
A+
A-

Edinilen bilgilere göre KAZA Altay Caddesi ile Gaziler Sokağın kesişici mevkide meydana geldi.  İnegöl AVM mevkiinden gelip Altay caddesi üzerinde seyir halinde olan  Haktan B. İdaresindeki 16 KFY 05 plakalı özel otomobil  ile Recep Ç. İdaresindeki 16 KJA 51 plakalı kamyonet, Altay caddesi ile Gaziler sokağın kesiştiği yerde çarpıştılar. Çarpışmanın etkisi ile iki araçta savrulurken, kaza yapan araçlardan biri yol kenarında bulunan elektrik panosuna çarparak durabildi.

 

Kazanın meydana geldiği anda çocuğu ile birlikte yolda yürüyemekte olan bir kadın, olası faciadan saniyelerle kurtuldu.






 

Altay caddesinde kazanın meydana geldiği mevkide  işyeri bulunan Mehmet Uran, aynı mevkiden çok sayıda kaza meydana geldiğini ifade edecek, “Burada iki günde bir kaza oluyor. İki sokağın kesiştiği yerde uyarı levhaları ve işaretler olmadığı için hiçbir araç durmadan yoluna devam ediyor. Yine bir kaza daha oldu. Ay içerisinde bir çok kaza görüyoruz. Yetkilileri bildirdik fakat ilgilenen olmadı. bizde esnaflar olarak yol üzerine boyama yöntemiyle uyarı işaretleri çizmeyi düşünüyoruz. Yayalar da buradan çok geçiyor. Yayalar da tehlikeli anlar yaşıyorlar. Bir an önce buraya müdahale edilmesi gerekiyor. Kazalardan dolayı sokak içerisinde park halindeki bir aracımız da hurdaya döndü. Yetkililerden bu konuya ilgi gösterip, gerekeni yapmalarını bekliyoruz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş