KİM TAKAR ViRüSü!

Alanyurt’ta bulunan bir düğün salonunda, pandemi kurallarına dikkat edilmemesi ve kornavirüsü hiçe sayarak halay çekilmesi tepki ile karşılandı. Bunun üzerine harekete geçen Emniyet Ekipleri, düğün salonu işletmecisine ve düğün sahibine cezai işlem uyguladı.

Yayınlama: 09.11.2020
1.551
A+
A-

Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koroavirs Kovid-19 nedeni ile ülke genelinde ölümler artarken, bu kapsamda sert tedbirler de alınmaya devam ediyor.

Pandemi nedeni ile düğünlerde oyun oynamanın yasak olmasına rağmen bazı düğün salonu işletmecilerinin ve düğün sahiplerinin yasağı çiğnemesi, cezayı da beraberinde getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Alanyurt’ta bulunan bir düğün salonunda hem düğün işletmecisi hem de düğün sahibi pandemi kurallarına riayet etmemesi ve düğünün görüntülerinin de basına sızması ile vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanmıştı.






VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ
Vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine Emniyet Ekipleri harekete geçti. Düğün salonunu tespit eden Emniyet Ekipleri, hem işletmeciye hem de düğün sahibine cezai işlem uyguladı.

TEPKİLER DİNLEDİ
Öte yandan görüntülerin paylaşılmasının ardından birçok vatandaş yapılan insan sağlığını tehdit olduğunu belirterek, pandemiye rağmen bu görüntülerin hala yaşanmasını kınadığını belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş