Kiralık ev fiyatları uçtu

Yayınlama: 27.08.2023
386
A+
A-

İnegöl’de son dönemlerde artan kira fiyatları artış göstermeye devam ediyor. İnegöl’de verilen ilanlar arasından en düşük kira fiyatı 7 bin 500 liradan başlarken, 28 bin 500 liraya kadar çıkıyor. En düşük ilan fiyatı Yeniceköy Mahallesi’nde, en yüksek ilan fiyatı ise Akhisar Mahallesi’ndeki bir daireye istendiği tespit edildi.

İnegöl’de pandemi döneminde başlayan ve durdurulamayan kiralık daire fiyatları, kiracıları zorlamaya devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl’den internet üzerinden verilen ilanları okurlarımız için paylaştık.

İnegöl’de kiralık daire fiyatının en düşük olduğu nokta Yeniceköy Mahallesi oldu. Burada 2+1 evlerin fiyatı 7 bin 500 liradan başlarken, bu fiyatın ise binanın yaşından dolayı kaynaklandığı öğrenildi.






Öte yandan İnegöl’de en yüksek kiralık daire ise Akhisar’da bulunan 4+2 daire oldu. Bu daireye istenen fiyat ise 28 bin 500 lira.

Öte yandan fiyatı en yüksek diğer bir daire ise Alanyurt Esentepe Mahallesi’nde bulunan 4+1 daire oldu. Bu daireye istenen fiyat ise 20 bin lira.

KİRACI ŞAŞIRDI

İnegöl’de ev sahibi ile kiracılar arasında da fiyatlar nedeni ile tartılmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın 2 bin 700 lira olan kirası, ev sahibi tarafından 11 bin liraya yükseltilmek istendi.

Öte yandan 11 bin lira yapılmasına karar veren ev sahibinin ise iddiaya göre İnegöl dışında bir şehirde imam olması tartışmaları iyice arttırdı.

KİRALIK İŞYERLERİ UÇUŞTA

Öte yandan sadece daire fiyatları değil işyerlerinin kirasındaki artış, esnafları bezdirdi. Bir çok sanayi esnafı, kiralardaki artık nedeni ile ya yerini kapatıyor ya da farklı firmalarla ortak alan kullanımına gidiyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş