Kırsalda küpeleme ve Brucella aşı çalışmaları sürüyor.

Yayınlama: 01.02.2024
220
A+
A-

İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği küpeleme ve Brucella aşısı işlemlerine devam ediyor. İlçe Müdürlüğü personeli, Alibeyköy Mahallesinde düşen küpelerin takılması ve buzağıların Brucella aşısı ile aşılanma çalışmalarını başarıyla gerçekleştirdi.

İlçe genelinde hayvancılık sektörünün geliştirilmesi ve hayvan sağlığının korunması amacıyla düzenlenen bu etkinlik, kırsal mahalle sakinlerine önemli hizmetler sunuyor.

İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, özellikle Alibeyköy Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri küpeleme işlemiyle hayvan sahiplerine destek olurken, Brucella aşısı ile sağlık kontrollerini sürdürerek bölgedeki hayvanların korunmasına katkıda bulundular.






Bu tür çalışmaların kırsal bölgelerde hayvancılık faaliyetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesine yardımcı olduğu belirtilirken, İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü’nün bu konudaki çabaları takdirle karşılanıyor.

Halk, sağlıklı hayvan yetiştiriciliği ve hastalıklara karşı etkin önlemler alınması konusundaki bu tarım müdürlüğü çalışmalarını memnuniyetle karşılıyor.

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş