Kızılay gönüllü ordusu ile ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyor

Türk Kızılay İnegöl Şubesi’ne çok sayıda gönüllü başvurusu yapılması nedeni ile ilçe yönetimi tarafından gönüllüler gruplar halinde, sırayla görevlendiriliyor.

Yayınlama: 11.01.2021
680
A+
A-

İnegöl’de bir çok vatandaş Kızılay’ın yardımlarını gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için görev almak için başvuruda bulununca, Kızılay yetkilileri gönüllüleri sıraya koydu.

 

Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, çok talep aldıklarını ve bu nedenle sırayla gönüllüleri çağırdıklarını ifade etti.






 

Gönüllülerin ilgisinden dolayı mutlu olduklarını belirten Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

 

“Gönül ister ki bu pandemi ülkemizde ve dünyamızda yaşanmasın. Ama bugün itibari ile pandemi sürecinde oldukça yoğun günler geçiyoruz.  Bu yoğun günleri de sağolsunlar gönüllülerimizin sayesinde daha rahat bir vaziyette, daha güzel, bereketli çalışmalarla geçiriyoruz. Gerçekten gördük ki bu hilalin altında hizmet etmek isteyen çok insan var, çok gönüllü var. Sosyal medya üzerinden bizlere sürekli, ‘Ben ne yapabilirim? Bende destek vermek istiyorum’ diye bizlere mesaj gönderen çok gönüllümüz var. Biz de bunları hafta sonlarındaki kısıtlamayı güzel bir çalışma örneği sergiliyoruz. Gönüllülerimizi sırası ile çağırıyoruz. Hem Kızılay’ımızı tanıtıyoruz hem de onlarla birlikte erzak ve kurban eti dağıtımına çıkıyoruz. Bugün de yaklaşık 186 ailemize erzak, kurban eti ve kavurma dağıtacağız. Bunları da gönüllülerimizle dağıtıyoruz”

 

Gönüllü olarak Kızılay’ın ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtımına katılan Alay Ergin,

 

“Sağolsun Kızılay bizlere bu fırsatı tanıyor. Pandemide bizim için büyük bir fırsat. Evde boş oturmaktansa hafta sonu yapmak istediğimiz bu hayır işine Kızılay bize vesile oluyor. Biz de mümkün olduğunca her hafta sonu bu kervana katılıp, ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş