Kızılay, ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı

Yayınlama: 29.09.2023
104
A+
A-

Türk Kızılay İnegöl Şubesi Kadın Kolları, gönüllü ve bağışçıların desteğiyle yetim çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler yararına ‘Hayır Çarşısı’ kermesi düzenledi.

Türk Kızılay İnegöl Şubesi Kadın Kolları tarafından saat kulesi önünde düzenlenen kermeste, kadın gönüllülerin evlerinde hazırladığı yiyecekler, el işi ürünler, kıyafet ve ev mobilyaları satışa sunulurken, ilçe halkı yoğun bir ilgi göstererek hayır yarışına girdi.

Türk Kızılay İnegöl Kadın Kolları Başkanı Suna Dardağan Demir, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak,






“İhtiyaç sahibi aileler yararına düzenlediğimiz kermesimizde üç gün boyunca bizleri yalnız bırakmayan kıymetli gönüllülerimize ve gösterdikleri gönülden ilgi için vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz kermesten gelen gelirle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs desteğinde bulunacağız.” dedi.

TÜRK KIZILAY İNEGÖL ŞUBESİ’NDEN YETİM VE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

​Türk Kızılay İnegöl Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye kırtasiye çeki ve 160 okul kıyafeti desteğinde bulunuldu.

Yapılan yardımlar sonrasında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Alay Ergin ise, “Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak için başlattığımız yardımlarımız kapsamında bağışçılarımızın destekleri ile 200 öğrencimiz arasında köprü olarak onların sevinçlerine şahit olduk. Geçmiş yıllarda yaptığımız gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimizin yanında olduk. Türk Kızılay’ına destek olan ilçemizin hayırsever bağışçılarına ve yardımların ulaştırılmasında emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş