KIZILAY’DAN İNEGÖL HALKINA MESAJ

Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Varıl Yılmaz, “Bu bayramda hemşerilerimizin kurban bağışlarını talibiz” dedi.

Yayınlama: 15.07.2020
533
A+
A-

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, şu ifadeleri kullandı;

 

“Önümüzdeki kurban bayramı döneminde bu süreçte Kızılay’ımızın vekaleten kurban kesim hizmetlerini diğer hizmetlerinin yanında yürüttüğünü biliyorum. Kızılay’ımızın gerek bu süreçte gerekse depremde sel felaketinde, koronavirüsle mücadelede yapmış olduğu yardımları, destekleri zaten bizim anlatmamıza gerek yok. Sürekli olarak sahadalar. Hemşerilerimiz bu konuları biliyorlar. Onları sahada her daim görüyorlar. Arzu eden hemşirelerimiz de Kızılay’a bağışta bulunması ya da vekaleten kurban kestirmesi hem ihtiyaç sahipleri hem de kurumun güçlenmesi için ülkemiz adına önemlidir. Ben İnegöl yönetimine çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Bereketli bir kurban dönemi geçirmelerini diliyorum”






 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Varol Yılmaz ise, “Kurban çalışmaları kapsamında kaymakamımızın desteğini almak için ziyaret ettik. Türk Kızılayı olarak gerek yurtiçinde ve yurtdışında gerekse ihtiyaç duyulan her yerde ihtiyaç sahiplerine destek vermeye devam ediyoruz. İnegöl Kızılay Şubesi olarak kovid-19 pandemi sürecinde de sahada aktif bir şekilde görev aldık. Bu süreçte İnegöl’de 3 bin 842 aileye destek verdik. Bu desteklerimizin içinde kurban kesimleri sonrası kavurma haline getirdiğimiz konserve etlerde vardı. Kızılay olarak kurban bağışlarını konserve olarak yıl boyu düzenli olarak ailelerimize dağıtıyoruz. Bu bayramda hemşerilerimizin kurban bağışlarını talibiz. Hayırlı ve bereketli bir kurban çalışması olur inşallah” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş