Köfteci eşref ekibimizi ağırladı

Köfteci Eşref, İnegölspor U14 ve U19 ekibinden sonra Türkiye Şampiyonasına gitmeyi büyük ölçüde garantileyen U16 ekibini ağırladı.

Yayınlama: 05.01.2018
1.064
A+
A-

Yemekten sonra açıklama yapan Altyapı Sorumlusu Köksal Demiral, şunları söyledi: “Daha önce U14 ile U19 takımımız İnegöl’ümüzü Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmıştı. Şimdide U16 takımımız Türkiye Şampiyonasına gitmeyi büyük ölçüde garantiledi. En yakın rakibimizi geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup ettik ve ligde namaglup liderliğimizi sürdürüyoruz. İnşallah 3 takımımızla İnegöl’ümüzü Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bugün ekibimizi ağırlayan Köfteci Eşref İşletme Sahibi eski kulüp başkanlarımızdan Eşref Güç ile oğlu Selman Güç’e teşekkür ediyorum. Ayrıca Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerine altyapımıza verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Elde ettiğimiz başarıda kendilerinin büyük destekleri var”

 

Köfteci Eşref İşletme Sahiplerinden Selman Güç ise, “İnegölspor’umuzun U16 takımını elde ettikleri başarıdan dolayı ağırlamak istedik. İnşallah gruplarından gösterdikleri bu başarıyı Türkiye Şampiyonasında da gösterirler ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederler. Biz firma olarak her zaman İnegölspor’umuzun yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş