KÖTÜ BAŞLADIK

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, tarihinde lig sezonunun en kötü başlangıçlarından birini gerçekleştirdi. Takımın iyi oyununa rağmen henüz galibiyetin gelmemesi, taraftarları üzmeye devam ediyor.

Yayınlama: 23.10.2020
537
A+
A-

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, tarihinin en kötü lig başlangıçlarından birini gerçekleştirdi. Temsilcimiz bu sezon 6 lig müsabakasına çıkarken, bu müsabakalarda henüz galibiyet alamadı.

 

Ligde ilk olarak kendi evinde Zonguldak Kömürspor’u konuk eden temsilcimiz İnegölspor, sezonun ilk maçı olan bu müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.






 

Bir sonraki hafta Gümüşhanespor deplasmanına giden temsilcimiz, rakibine 1-0 boyun eğerek haftayı puansız kapattı.

 

Ligin 3. Haftasında kendi evinde Sarıyer ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, Ahmet Hakan Şahin’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti fakat Sarıyer müsabakada 1-1’i yakaladı. İki takımında gol arayışları sonuç vermeyince, temsilcimiz bu müsabakandan beraberlikle ayrıldı.

 

Öte yandan bu müsabakada, Ahmet Hakan Şahin’in attığı gol, İnegölspor adına sezonun ilk golü oldu. Böylelikle Temsilcimiz İnegölspor, ilk golünü de 3. Haftada atmış oldu.

 

FARK YEDİK

Ligin 4. Haftasında ise Temsilcimiz İnegölspor ligin güçlü ekibi Manisa FK ile deplasmanda karşı karşıya geldi.  Ev sahibi ekip, temsilcimiz İnegölspor’a karşı üstünlüğünü maç sonuna kadar devam ettirirken, temsilcimiz 5-1 gibi farklı bir skor ile haftayı puansız kapattı.

 

Bu müsabakada İnegölspor adına tek gol ise Abdulkadir Kuzey’den geldi.

 

UMUTLANDIK, SONUNU GETİREMEDİK

Ligin 5. Haftasında temsilcimiz İnegölspor kendi evinde Çorum FK’yı ağırladı. Bu müsabakada çok iyi performans göstermesine rağmen temsilcimiz basit hatalar nedeni ile rakibine 2-3 boyun eğerek, haftayı puansız kapattı. Temsilcimizin bu müsabakadaki golleri ise Ali Aydemir ve Emir Özsoy’dan geldi.

 

Temsilcimiz son olarak ligin 6. Haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu müsabakadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

 

4 ATTIK 11 YEDİK

6 Hafta sonucunda temsilcimiz İnegölspor oynadığı 6 müsabakada rakip filelere 4 gol bırakırken, kendi kalesinde ise 11 gol gördü.

 

SON SIRALARDAYIZ

Temsilcimiz İnegölspor 6 müsabakadan topladığı 2 puan ile puan cetvelinin en alt sıralarında bulunuyor. Temsilcimiz 2 puanla 18. Sırada yer alırken, son sıradaki Şanlıurfaspor’un ise 1 puanı bulunuyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş