Köy turnuvasında ortalık karıştı 3 kişi yaralandı

Yayınlama: 29.04.2024
1.608
A+
A-

Mesudiye Mahallesi Orhaniye Spor sahasında Gündüzlü ve Alibeyköy köy takımlarının mücadelesinde ortalık karıştı. İki takımı desteklemek için tribünde bulunan taraftarlar arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Gündüzlü ve Alibeyköy köy takımlarının mücadelesi akşam saatlerinde Orhaniye Spor sahasında başladı.

Bir müddet sonra taraftarlar arasında sürtüşme meydana geldi. Sürtüşmenin ardından taraftarlar kavgaya tutuşurken, Orhan Uzlu (37) isimli kişi bıçaklı saldırıya uğradı. Kanlar içinde kalan Uzlu, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.






Öte yandan yine aynı noktada yaşanan kavga nedeni ile Cengiz Gök (22) ve Ahmet Doğan isimli kişiler de yaralandı.

Yaralılardan Cengiz Gök, bir tanıdığının sırtında hastaneye getirilirken, Ahmet Doğan’da yine özel otomobil ile hastaneye yetiştirildi.

Öte yandan hiçbir önlem alınmadan yapılan turnuva ile ilgili de bazı köy takımları açıklamalarda bulunarak, turnuvadan çekildiğini açıkladı.

KAYMAKAMLIK AÇIKLAMADA BULUNDU

Öte yandan İnegöl İlçe Kaymakamlığı tarafından olaya ilişkin açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamada, turnuvanın izinler dâhilinde olmadan gerçekleştiği ve konu hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Çitli Köyler Arası Futbol Turnuvası adı altında yapılan etkinlik ile ilgili olarak: söz konusu etkinlik ile ilgili resmi makamlardan alınmış herhangi bir bildirim ve onay olmadığını, 28.04.2024 günü Mesudiye Stadında izin alınmadan yapılan maçta çıkan olaylar ile ilgili olarak adli işlemler başlatılmıştır. Resmî makamlardan izin alınmadan yapılan etkinlik ile ilgili olarak idari inceleme başlatılmıştır”

TURNUVAYI DÜZENLEYEN TARAF AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kaymakamlığın açıklaması üzerine, turnuvayı gerçekleştiren taraf sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamada, “Bizler İnegöl Kaymakamlığı’nın bu açıklamasını yanlış buluyoruz. 20 Senedir sizden izin alarak düzenlenen turnuvanın izinleri nasıl alınmaz. Bu imzaları komite olarak bizler atmadık. Her şey resmi bir şekilde, tüm izinler Kaymakamlık, Belediye, Emniyet güçleri dilekçeleri verilmiştir. Bu imzaları da sizler attınız, bizler değil” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan bu yazı ile paylaşılan izin belgesinde, turnuvanın başlangıç tarihinin 20 Mayıs 2024 olması da dikkatlerden kaçmadı.

Turnuvanın daha öne çekilerek başlatıldığı öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş